FOTON KUŞAĞI bu bu nedir ki?






Sıkıcı birgün hava bunaltıyor İstanbulluları.Çalışırken güzelim boğazı bile göremiyorum, günışığı içeri giripte yakmasın beni diye kapadım jaluzileri.Mouse yapışıyor elime anlıyacağınız yapış yapış birgün:).

Öğle yemeği dönüşü okumuş olduğum bir yazıya takılıyorum ve hayal gücümü kullanıp kafamda canlandırdığım bir filmin başrollerini oynamakla beraber kendi kendime gülüyorum... Foton kuşağını gökkuşağı gibi sevimli bir olgu sandım ama yanılmışım:)))

Yazıda Foton Kuşağı, Dünya ile çarpışmak üzere olan yoğun bir foton(ışık parçacıkları) enerji bandı olarak rapor ediliyor.

21 ARALIK 2012 de ışık devrine geçiceğimizi ve beraberinde karşılaşacağımız olaylar şöyle anlatılıyor;











Dünyaya çarpıcak ışık parçacıkları ulaştığında 5 günlük bir karanlık, elektriksizlik, yoğun ufo inişleri, insanlık için psişik yeteneklerin ortaya çıkması, insan bedeninde oluşan değişimler (transformasyonlar) ve daha pek çok değişim beklenmekte. Şu anda karanlık dönemin sonunda olduğumuz ve bu dönemin 2012'de son bularak 2000 yıllık "ışık" devrine geçiş yapılacağı söyleniyor.

Yani şu anda bulunduğumuz 3. boyuttan 5. boyuta geçiş yapacağız ve sırasıyla

İlk gün tam tamına bir kargaşa yaşanacakmış.Bu korku yaratmak için Yaratıcımız tarafından tasarlanmış.Korkularımız bu sürede iyileşecekmiş.İlk gün kitlesel hastalık ve görünüşte yıkıcı bölünme illüzyonu ile titricekmişz.3.boyutu terk edip 4.boyuta geçiş diyorlar buna.Bu sırada depremler fırtınalar kopacakmış ama bahsi edilen bu geçişin kıyametle alakası yokmuş.Ve kısa zaman zarfında 16 saat gibi bu depremler azalmaya başlıcakmış.SIcaklık azalıp,hava akşam üstü gibi olacakmış.Diyorki F. Joseph Montagna ;


Foton Enerjisi, içine girildikçe, güneş ışığını tamamen engelleyecektir. Bu gerçek bir karanlık oluşturacaktır. Foton Kuşağının özü güneş ışığını engelleyebilecek güçtedir. Her nasılsa, güneşin termal enerjisinin bir kısmı Foton Enerjisini delip geçebilecektir, böylece bir "Buz Çağı" yaşamayacaksınız. O kadar şiddetli olmayacak ama inanın ki çok soğuk olacak. Bedeniniz, bir çoğunuzun deneyimleyeceği hareketsizliğin karşılığında titreşimsel bir değişime uğrayacak.


Asıl benim tuhafıma giden 5. boyutta diğer dünyayla iletişim sağlanacakmış ve insanların psişik ve mistik güçleri ortaya çıkacakmış...3 gün sonunda dışarı çıktığımızda ayaklarımız yere basmayacak havada sıçrayabilir ve istediğimiz kadar havada asılı kalabilicekmişiz.

Hep oralarda ama hiç farketmediğimiz bitkilerden tadıp nefes aldığımızı farkedecekmişiz."Nefesiniz başınızın tepesinden gelecek ve alışılmadık bir biçimde tamamen bedeninizi dolduracak"

Aslında ona göre bu bir aydınlanma çağıymış. Değişik bir yazıydı.




Bir diğer değişte ise olaylar Sümerlere kadar dayanıyor ve hatta bedendeki değişiklikler yunan mitolojisnde var olan karakterleri canlandırıyor insanın gözünde..




Tuhaf değil mi?Ben bu yazıyı okur okumaz etrafta dolaşan garip mitolojik canlılar gördüm.Hayretle bakılmayan yarı insan yarı at:)kızıl bir hava macera dolu bikaç gün:).kendi kendime delisin sen KuPa k1z1 dedim. olurmu öle şeyh:)

Kutsal kitaplarda var diyor kaynaklar....Ve burda okuduğunuzda sıkılacağınızı düşünerek pek bir ayrıntıya girmedim...daha neler neler.::)))Aslına bakarsanız işin özü pek çok tarikatın inanadığı bir oluşum bu....tahmin edilen oluşumu görüceğiz 2012 de hepimiz:) Sonra o gün burada konuşuruz bu konuyu. Daha önce araştırmış olan blog arkadaşlarım varsa ki konuşmaya açığım......Paylaşmak istedim:))neyseki çıkışıma yarım saat kaldı....Özgürlüğüme dakikalar kala:))))

Kaynakça; :P

Bu kaynaklar verilmiş okuduğum yazıda...






 

6 yorum:

Kültür Mantarı dedi ki...

nasıl yani?

bu nasıl bir teoridir, nasıl bir öngörüdür. abooovv....

KuPa k1z1 dedi ki...

Değil mi ya? Bende öyle kalakaldım...
Bu güne kadar bunu bilmeyişim şaşırttı beni.Hep Amerikan filmlerinde görebildiğimiz sıradışı kareler aslında ya bir tarikatın uydurması, dediğin gibi "öngörü:)"ya da gerçeğin ta kendisi:))))2012 de tekrar kalırsaki bu blog hala yazma hevesi içerisinde kalırsam görüşürüz aaa KuPa k1z1 demişti dersin:P

Adsız dedi ki...

bende bir sürü yazı okudum bu konuda maya uygarlığından itibaren foton kuşağıyla ilgili bilgiler yeryüzünde dolaşmaya başlamış yapılacak bir şey gelsin de görelim :D

KuPa k1z1 dedi ki...

merak ediyorum bahsedilen şey aslında kıyamet gibi bir şey ama söylenen birkaç gün sürebilicek bir geçiş olduğu....Belkide ozamanlar anlatmak istenen farklı bir şeydi ama değişip değişip önümüze böyle çıktı.:/ kimbilir 2012 bilir....

Rüyacı dedi ki...

Endüstrileşmenin önderlerinin kulaklarımıza fısıldadıkları koca bir yalan. Doğru yerlerin altını çizelim ama. Şöyleki;
2012 ye gelmeden de türlü felaketler yaşanabilir. Kirlenme bu hızla giderse,(artık yavaşlamasıda bir anlam ifade etmiyor son verilere göre) 2012 yılına gelmeden içinde yaşadığımız dünyanın özelliklerini kaybedeceği ve yaşanmaz olacağı aşikar. İşte burada insanın mistiğe olan tepkileriyle alıştırılmalar yapılıyor.Yapılıyor ki onların kazançlarını mübah görmemiz legalleşebilsin. Bilinmesi istenen onların bir suçunun olmadığı, yaşanacakların, "evrenin işi canım bize ne", bahanelerine sarılıp sarmalanması ve bu dolmayı bizlerin yutmaya pek bir istekli görünmemiz, mistisizmle(bakınız dinler tarihi).Öyle aydınlık bir çağa gireceğimiz, boyut atlayacağımız falan hep hikaye. Şöyle bir aydınlık çağ olası ama, hatta öngörülüyor: Diyorki dr lowe; Eğer bu kargaşadan insan nufusunun bir kısmı sağ salim çıkabilirse,eski hatalarını tekrarlamayabilir. O aydınlanma (foton değil sadece marduk meselesi de var ardında)aslında buna karşı uretilmiş bir yanılsatma. Boyut değiştirecek miyiz? Çoğumuz için evet, eskiler buna dünya değiştirmek de diyor.
Sorun insan ve yaşama biçiminde aslında,Hazmedemeyeceğimiz kadarına uzanıyor ellerimiz.

KuPa k1z1 dedi ki...

Bu konuda benimde çeşitli düşüncelerim var. Ama insan bazen düşünürken bu tip hadiseleri boğulabiliyor.Çünkü netliği yok hiçbirşeyin.Sadece bilim adamalrının ve bilim adamalarından yola çıkan eleştirimenlerin yazılarını okudum ve sizlerle paylaşmak istedim.Ama şöylede diyebilirim ve senin dediğin bir konuya katılabilirim. Eğer böyle bir hadise olucaksa ve bundan sonra nüfusun azalıcağı söz konusu ise kalanların zaten geçmişlerinde yaptıkları hataları tekrar etmesi olası değil. Çünkü en ufak bir rüya bile bizi etkileyebilirken ve bizde düşünme durumu yaratabiliyorsa böyle bir minik kıyametten kalanlar etkilenip geçmişlerine sünger çekip yaşayacaklardır. Şöylede söylenebilir 2012 den sonra hiç birşey eskisi gibi olmayabilir....

KuPa k1z1 nın şarkısı...