ben küçücük(kene)

EVVEL ZAMAN İÇİNDE BEN KÜÇÜK BİR KIZ"KENE "
Küçük bir kızkene heyecanla yeni keşfettiğim bir olaya konsantre olurdum..Konu ise karşı komşumuz Kadir amcanın binasındaki merdiven ışıklarıydı. Binanın o yüzü bizim eve dönüktü. Ne zaman merdiven ışıkları yansa ben yapışıp manzaraya , karşı komşumuz Kadir amcayla beraber bütün apartman halkının aynı anda tuvalete girdiğini düşünüp kendi kendime acayipp bir keyif alırdım.Salak ben :)))

Bu büyük keşfi bir an önce ablamla paylaştım o ise ne mi yaptı:((( ağzını bırakıp bana k*çıyla güldü...
Lisede ne zaman bir proje çizsem o pencereyi görüp Halllam yaaa diyip kendime gülerdim.Sonra bir gün bir aile dostumuzun küçük kızı bize geldi.. Kadir amcamın binasına bakıp sinsi sinsi güldü:)
Kendi küçüklüğümü onda gördüm ama hevesini kırmim diye :/
"Hep böyle yapıyorlar bunlar zaten,binacek çişe gidiyorlar "dedim gülerek :)))

Çok geçmeden anladımki o gerçeği biliyormuş:)))Ama ben devam ettim kendime biçtiğim aptal esmer rolüne elimi koyup masaya gözlerimi açıp "yaaa eee ööö" diye sesler çıkarıp minik kızın maskarası oldum....
-hheeehhheeeeyt be ufaklık sen giderken ben dönüyordum hıh!

 

12 yorum:

servet dedi ki...

:) herkes seninle dalga geçmiş :D maskara olmuşsun kupa kızı :D

Adsız dedi ki...

o yüzden içimin saçmalıklarını susturuyorum:)yine maskara olmayayım diye..

Adsız dedi ki...

seni inceleme altına alsınlar beni alsalarda bişey çıkmaz aştım ben çünkü :P rezaletlerim milletin psikolojini bozduda bir önceki bloğumu bile kapattım :D ama her yazında benden birşeyler görüyorum sende daha yakın hisediyorum böylece ,mesela şu japon çocuk resmini koymuşsun bloğa bittim zaten orda ben :))))

KuPa k1z1 dedi ki...

alsalar insanlık için çok önemli bulgular saptarlar valla:))değişik ruh halleri falan:))) kapatmasaydın keşke müptelası olurdum bana bu kadar benziyorsan:):O aynı ben aynı ben diye okurdum eheehehe:)ya birde bende çok severim japonları:))) Hatta birara taktım uzakdoğulu bir sevgilim olsun diye.Dişimin kovuğuna göre bulamadım:))

Rüyacı dedi ki...

Yahu saçmalamak o kadar da korkunç bişi diil ki. Hele rezil olmak hiç kötü bişi diil. Bilirsiniz rezil olmayı Can baba "Pasaklı kontes" te oldukça güzel ifade etmişti. Her saçma olan, aslında en seçmesidir yaşadıklarımızın. Rahatça diyebilmeliyiz bizler: " Ne kadar kötü kokarsak o kadar iyi - ne kadar rezil olursak o kadar iyi-" diye. Burada rüsva durumu yok biliyosunuz. Koyverin gitsin yahu. En lezzetlisi onlar oluyo bana göre.

KuPa k1z1 dedi ki...

Düştüğüm zaman kendime gülebilmek gibi birşey bazılarımız oturur sinirden ağlar,bazılarımızde benim gibi kendine küfrede küfrede güler buda öyle birşey olsa gerek...

Cevval Portakal: dedi ki...

Ahahaha!
-Kadir bey, vakit geldi mi? Bu akşam açıcaz allahın izniyle tıkalı gider borusunu.
-Tamamdır arkadaşlar şimdi herkes tuvaletine girip, işaretimi beklesin. Haydi aslanlarım bu sefer olacak, tazzik bekliyorum hepinizden. Zili çaldığım anda bırakın gitsin.

KuPa k1z1 dedi ki...

Ehehehehe:)))

Komşumuyuz senle neyiz cevvalim... hatta Voltran Voltran Voltran falan sesler duyuyoruz o küçük pencerelerden :)). Tekirdağlı Kadir amcam Fonda sesiyle
-"Haydi breehh kızancıklarım tesisatçıya kaptırmayalım manileri....Haydi brehh yediniz kuruları bu kez olucak" diye

br aşağı kattaki erhan amca düzgün yapamayınca ..

-"Aman be İiran seninde totonun ayarı yok bre"diye sitemlerini duyuyoruz:)))Ehehehehe

Zeugma dedi ki...

Gayet cimcime ve zeki bir kızmışsın,onu anladım..
Ayrıca bir şeyler üzerinde yaratıcı hayaller kurmak da iyi bir yazar olunacağının işaretidir bildiğim kadarıyla..
Hele bu çok küçük yaşlarda başlamışsa ..Ohooooo!!!! En güzel bir şey :))

KuPa k1z1 dedi ki...

ehehehe evet hala hayal kurmayan insan nasıl yaşar bilmiyorum...ben küçüklüğümden beri hayal kurmaya bayılırım mesela şimdi gözlerimi kapayım direk uyuyan insanlardan olamıyorum.İlla kafamda bir şeyler dönücek.Ya bir pembe dizi,yada bir korku filmi başka türlü tadı çıkmıyor uykumun:)))Buda yazarlığıma yansırsa dengesiz bir okuyucu kitlemin olucağını gösterir :((( acıdım şimcik bah hee:))

Zeugma dedi ki...

Yok yav..Dengesiz felam olmaz.. :DD
Bak ben hem mizah severim,hem düz yazı,hem romantik yazı :))
Sen tam benlik yazarsın..
Hem boş kafayla oturanı Allah bile sevmez:)Aferin sana :)
Benim de kafamda devamlı bişiler döner,ama Türkçeye döküp de yazması zor gelir :DD
Tembellik ve yeteneksizlik kötü şey Allaaaam :DD

KuPa k1z1 dedi ki...

evet aynen aynen kafamda dönen ne varsa yazsam olmaz cidden.Ben yazıyorum ama siliyorum.Yav bu Kupa harbi manyak demesinler diye:/
Aslında gözlerimi kapayıp yayınla anasını satim demek işime geliyor arasıra:))) Sanırım benim için en doğru ve sağlıklısı bu oluyor:)))

KuPa k1z1 nın şarkısı...